Snel naar
Menu

Een huifkartocht over de Veluwe

Huifkartocht over de Veluwe

Beleef de ongerepte natuur en kom alles te weten over het prachtige natuurgebied de Veluwe... Wist je dat je bij ons ook een huifkartocht over de Veluwe kunt reserveren? Deze activiteit is geschikt voor maar liefst 20 personen. Leuk voor een gezellige dag uit met familie en/of vrienden! Lees verder voor meer informatie en reserveer ook de huifkartocht over de Veluwe. Voor onze activiteiten werken we nauw samen met veluwsefeestje.nl. Neem er eens een kijkje bij alle leuke, spannende en sportieve activiteiten.

Huifkartocht Veluwe

Wat kom je tegen met de huifkartocht over de Veluwe

Een huifkartocht over de Veluwe is een unieke ervaring. Je ziet hier namelijk al het moois van de Veluwe, zo vanuit de huifkar. Wat dacht je bijvoorbeeld van alle mooie dieren die er over de Veluwe lopen. Edelherten, wild zwijnen en de Moeflon bijvoorbeeld. Deze prachtige dieren leven op de Veluwe en laten zich regelmatig zien. Natuurlijk is een huifkartocht over de Veluwe ook een hele rustige bezigheid. Geniet van de natuur en de stilte van de Veluwe. 

Combineer met een lekkere wijnproeverij

Een huifkartocht over de Veluwe is heel goed te combineren met andere activiteiten, bijvoorbeeld in ons restaurant. Heerlijk eten, of een gezellige (en lekkere) wijnproeverij. De wijnproeverij neemt je mee in de wereld van de wijnen. Onder leiding van een echte vinoloog (wijnkundige) ga je mee op avontuur langs verschillende wijnsmaken. Je krijgt uitleg over elke wijn, en leert zo waarom elke wijn zijn smaak heeft en heel speciaal is.

Ook leuk: High Wine

Een High Wine hoort ook tot de mogelijkheden. Tijdens een High Wine proef je verschillende wijnen en geniet je tegelijkertijd van de lekkerste versnaperingen. Zo heb je een heerlijke middag/avond vol gezelligheid en lekkers.

Gezellige groepsactiviteiten!

Met familie, vrienden of collega's... Wij hebben een leuk aanbod aan groepsactiviteiten! Wat dacht je bijvoorbeeld van handboogschieten, moorddiner, Jack the Ripper tocht en nog veel meer. Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt? Voor vragen en/of reserveren kan je contact met ons opnemen.

Verken de Veluwe

Altijd al een keer de prachtige Veluwe willen verkennen met een buggy? Dan ben je bij Veluws Feestje aan het juiste adres! Hier kun je terecht om buggy's te huren. Erg leuk om met je collega's, familie of vrienden te doen. Met deze stoere activiteit verken je de Veluwe volledig en brengt de toertocht je langs de mooiste plekjes. Buggyrijden is voor iedereen erg geschikt, zowel voor jong en oud!

Buggyrijden 

Heerlijk dineren na een mooie huifkartocht 

Na een mooie huifkartocht lekker dineren op de Veluwe? Bij Eeterij De Lierderhoeve is het mogelijk! Combineer nu de huifkartocht over de Veluwe met een heerlijke lunch of diner, en geniet samen met het gezin, vrienden of familie van uitgebreide gerechten in ons restaurant op de Veluwe. Alvast benieuwd naar onze menukaart? Klik op onderstaande knop.

Onze menukaart