Snel naar
Menu

Een huifkartocht over de Veluwe

Huifkartocht over de Veluwe

Beleef de ongerepte natuur en kom alles te weten over het prachtige natuurgebied de Veluwe... Wist je dat je bij ons ook een huifkartocht over de Veluwe kunt reserveren? Deze activiteit is geschikt voor maar liefst 20 personen. Leuk voor een gezellige dag uit met familie en/of vrienden! Lees verder voor meer informatie en reserveer ook de huifkartocht over de Veluwe. Voor onze activiteiten werken we nauw samen met veluwsefeestje.nl. Neem er eens een kijkje bij alle leuke, spannende en sportieve activiteiten.

Huifkartocht Veluwe

Wijnproeverij en High wine

Naast een mooie huifkartocht over de Veluwe kun je nog veel meer leuke activiteiten ondernemen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gezellige (en lekkere) wijnproeverij. De wijnproeverij neemt je mee in de wereld van de wijnen. Onde rleiding van een echte vinoloog (wijnkundige) ga je mee op avontuur langs verschillende wijnsmaken. Je krijgt uitleg over elke wijn, en leert zo waarom elke wijn zijn smaak heeft en heel speciaal is.

Ook gezellig: High Wine

Een High Wine hoort ook tot de mogelijkheden. Tijdens een High Wine proef je verschillende wijnen en geniet je tegelijkertijd van de lekkerste versnaperingen. Zo heb je een heerlijke middag/avond vol gezelligheid en lekkers.

Gezellige groepsactiviteiten!

Met familie, vrienden of collega's... Wij hebben een leuk aanbod aan groepsactiviteiten! Wat dacht je bijvoorbeeld van handboogschieten, moorddiner, Jack the Ripper tocht en nog veel meer. Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt? Voor vragen en/of reserveren kan je contact met ons opnemen.