Snel naar
Menu

Groepsactiviteiten

Mythen en Legenden van de Woeste Hoeve

...Stelt u zich eens voor, u loopt ergens in een bos of in een gebied wat u niet kent, met wat geluk heeft u nog wat extra licht van de maan, die door de bomen heen grillige schaduwen voor uw voeten werpt. Kunt u deze spooktocht aan?

Meer informatie

Jack the Ripper tocht

We gaan terug naar het jaar 1888. We treden binnen in de periode die in London nog steeds bekend staat als de " herfst van de horror"! Niemand waagde zich nog buiten en vooral voor vrouwen was het levensgevaarlijk het huis te verlaten zodra er mist of duisternis intrad. Weet u het mistery op te lossen?

Meer informatie

TBS tocht

Het zweet liep over de voorhoofden, ze waren ook goed gekleed voor dit soort acties, kogelvrij, maar zeer bewegelijk, toch was het warm in die pakken. Ze stonden tegen de muur, netjes opgesteld naast de betreffende deur, wachtend op een commando. Wat is er gebeurd? Weet u het?

Meer informatie

Horror tocht

Holda is een van de krachtigste heksen van het heksendispuut. Een dispuut waarvan we weten dat ze in communcicatie staan met de duivel, waar ze nog elke week een hulde aanbrengen. Kunt u de vloek van Holda opheffen?

Meer informatie

Het gestolen schilderij....gps tocht

Tijdens een culturele borrel van u en uw gasten zal er een 18e eeuws schilderij worden getoond door prof Jaarsma (kunsthistoricus red.). Dit meesterwerk blijkt echter te zijn verdwenen en te zijn ingeruild voor een instructie dvd van een groep nietsontziende terroristen. Weet u het schilderij op te sporen?

Meer informatie

Moorddiner!

De heer Reynolds is eigenaar van een zeer goed lopend bedrijf. De zaken gaan dermate goed dat hij besluit een nieuw pand te openen. Om dit heugelijke feit te vieren wil hij een groot feest geven voor zijn klanten, familie en vrienden. Maar dan wordt er een gruwelijke ontdekking gedaan.....

Meer informatie

Het virus.....lachen en griezelen tegelijk!

Een medicus heeft een transplantatie-orde opgezet waar hij samen met een onbekend aantal andere medici inmiddels diverse illegale klinieken heeft opgericht. En daar spelen zich vreemde dingen af. Er ontstaat een virus, er worden mensen vermist en de medici spelen rare spelletjes. Kunt u het oplossen zonder besmet te raken met het virus?

Meer informatie

Whisky smokkeltocht

Tijdens deze spannende tocht bevindt u zich in de Schotse Hooglanden. Hier is het ten strengste verboden alcohol te nuttigen. Maar tijdens een feest wil iedereen natuurlijk wel graag een glaasje echte Schotse Whisky nuttigen. Om hier aan te komen is er geen andere manier dan te smokkelen! Gaat dat u lukken?

Meer informatie

Moordtocht

De echte speurneus heeft een groot voordeel bij deze tocht. Op een vooraf vastgesteld tijdstip wordt er een inval gedaan door een politieagent(e). Hij of zij maakt bekend dat er een moord is gepleegd! Aangezien de moordenaar spoorloos is, moet u deze zo snel mogelijk te pakken te krijgen.

Meer informatie

Huifkartocht over de prachtige Veluwe..

"De Lierderhoeve" kan uw dag ook invullen met een van de meest unieke huifkarritten van de Veluwe. Onze huifkarren mogen namelijk als enige afwijken van openbare wegen en ruiterpaden.....Wat u dus te wachten staat is een rit door de ongerepte natuur van de Veluwe, zoals u deze nergens anders mee zult maken.

Meer informatie

Verschillende opblaas evenementen

De Lierderhoeve werkt samen met de nummer 1 attractieverhuurder van Nederland en kan u hierdoor scherpe prijzen bieden voor verschillende opblaas evenementen zoals levend voetbal, stormbanen en nog veel meer....

Meer informatie

Clinic Handboogschieten

U wordt begeleid door een proffesionele instructeur, die u leert de boog te hanteren. U krijgt de kans op officiele schietschijven te schieten, maar ook op balonnen en een heuse appel op iemands hoofd. Aan het eind van de clinic wordt iedereen ingedeeld in groepen waarna een heuse wedstrijd volgt.

Meer informatie