Snel naar
Menu

Kwaliteit restaurant voor groepen

Bent je opzoek naar een restaurant voor groepen? Kom dan naar Eeterij de Lierderhoeve op de Veluwe. In welke groepssamenstelling dan ook, zijn jullie van harte welkom bij ons!

Spontaan eten met een groep

Een spontaan avondje uiteten of middagje lunchen met familie of vrienden? Dan kom je toch gezellig naar ons restaurant, dat perfect is voor groepen. De vriendelijke bediening, de gezelligheid en het eten in het groepsrestaurant maakt jullie avond of middag geslaagd. Jullie proeven echt dat onze chef-kok alleen maar werkt met eerlijke en versie producten. En dat voor betaalbare prijzen! 

Reserveer een tafel

Groepsrestaurant voor kinderen

Zijn jullie ook met kinderen? Natuurlijk zijn zij ook van harte welkom in ons à la carte restaurant. Speciaal voor hen staat er een speelhoek waar ze zich voor en na het eten goed kunnen vermaken. Zomers hebben we zelfs speeltoestellen! Op onze menukaart staan tevens gerechten speciaal voor kinderen. Dat maakt ons restaurant op de Veluwe zo'n fijn restaurant voor groepen.

Al met al bieden wij het volgende aan;

Jullie diner combineren met een nachtje weg of een vakantie? Boek dan een verblijf op Vakantiepark Het Lierderholt.

Bijeenkomst en eten met groep

Wanneer je op zoek bent naar restaurants voor groepen dan kom je natuurlijk bij ons terecht! Wij regelen met alle liefde eten tijdens uw groepsbijeenkomst. Dus ben je op zoek naar een restaurant voor een familiefeest, bedrijfsfeest, bruiloft, babyshower, meetings of gewoon zomaar? Dan regelen wij een feestlocatie met een buffet, barbeque of hapjes. 

Restaurant voor groepen met buitenterras

Geniet met je groep van een heerlijke culinaire ervaring op ons restaurant met buitenterras, speciaal ontworpen voor groepen. Met voldoende ruimte en comfortabele zitplaatsen biedt ons buitenterras de ideale setting om samen te genieten van een smakelijke maaltijd in de buitenlucht. Of je nu een familiebijeenkomst, teamuitje of jubileum viert, ons restaurant met buitenterras biedt de perfecte combinatie van sfeer, gezelligheid en heerlijk eten. Terwijl jullie genieten van de gerechten bereid met verse ingrediënten, worden jullie omringd door een prachtige omgeving en een ontspannen ambiance. Onze attente bediening staat klaar om ervoor te zorgen dat jullie groep een geweldige tijd heeft en volledig wordt verzorgd. Kom naar ons restaurant met buitenterras en laat je groep verrassen door de culinaire hoogstandjes en de gezellige sfeer die alleen buiten dineren kan bieden.

Aansluitende activiteiten bij ons restaurant voor groepen

Voor teambuilding is het altijd leuk om na lekker eten een gezellige activiteit te doen. Ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres! Neem voor alle mogelijkheden contact op met Saskia via groepen@lierderhoeve.nl

Gratis parkeren

Goed om te weten is dat jullie bij ons gratis kunnen parkeren. Zien wij jullie snel in ons fijne groepsrestaurant?