Snel naar
Menu

Wil je ook overnachten?

Een heerlijk diner combineren met een nachtje weg of een vakantie? Boek dan een verblijf op Vakantiepark Het Lierderholt.

Kamperen of chalet?

Geniet van de natuurrijke omgeving van de Veluwe tijdens een vakantie of weekendweg op vakantiepark Het Lierderholt. Heerlijk ontspannen op een eigen terras, lunchen of dineren bij De Lierderhoeve en wandelen of fietsen in de prachtige natuur.

Vakantiepark Het Lierderholt heeft diverse ruime kampeerplaatsen, chalets en cottages in de verhuur en biedt je alles wat je tijdens een vakantie of overnachting wenst. Kom je ook?

Combineren met een heerlijk diner

Natuurlijk is het tijdens je vakantie (of overnachting) niet altijd fijn om zelf te koken. Daarom nodigen wij je graag uit om je vakantie of overnachting extra speciaal te maken met een heerlijk diner bij Eeterij De Lierderhoeve. De gerechten worden altijd met verse producten gemaakt, en dat proef je! 

Heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten

Je begint je diner bij De Lierderhoeve bijvoorbeeld met een heerlijke zalm salade of een smakelijke wildproeverij. Die je uiteraard vergezeld met een bijpassend wijntje. Vervolgens kies je een heerlijk hoofdgerecht uit. Ga je voor vlees, vis of vegetarisch? Ten slotte kies je een heerlijk nagerecht. Een zachte chocolademousse, of een heerlijke frambozen cheesecake. Zoals je ziet wordt het gegarandeerd heerlijk genieten!

Bekijk de menukaart

Ook lunchen en borrelen

Heb je in de middag zin in een heerlijk hapje eten? Dan kun je ook bij restaurant op de Veluwe terecht. Op de lunchkaart staan verschillende heerlijke lunchgerechten waar je uit kan kiezen. Met soepen, tosti's, salades, verschillende lekkere broodjes en nog vele andere lunchgerechten kun je hier genieten van de lunch waar jij zin in hebt. En heb je zin in een klein hapje? Bekijk dan onze borrelkaart!

Feestlocatie op de Veluwe

Ben je op zoek naar een mooie en sfeervolle feestlocatie op de Veluwe? Organiseer dan snel je familie- of bedrijfsfeest bij De Lierderhoeve. Wij bieden namelijk alle mogelijkheden om je familie- of bedrijfsfeest tot een onvergetelijke dag en groot succes te maken. Naast dat wij veel mogelijkheden bieden voor een gezellig feest, werken wij ook samen met Veluws Feestje, die leuke groepsactiviteiten organiseert voor jong en oud. Voordat het feest van start gaat, kunt u daarom leuke groepsactiviteiten ondernemen, zoals midgetgolfen, buggy rijden, een roofvogel workshop volgen en nog veel meer!