Snel naar
Menu

Restaurant op de Veluwe

Eten op een prachtige plek op de Veluwe? Dat kan! Restaurant de Lierderhoeve is een kwalitatief en sfeervol restaurant op de Veluwe. Bij ons kan je terecht voor een heerlijk diner, een drankje en nog veel meer. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Lierderhoeve als feestlocatie? Neem gerust contact met ons op.

Laat je verrassen in ons restaurant op de Veluwe

Kom je met een groep bij ons dineren? Bijvoorbeeld met collega's, familie of vrienden? Wij verzorgen ook buffetten en andere menu's. Ook voor leuke groepsactiviteiten kan je bij ons terecht. In ons Grand Café no'49 proef je direct de gemoedelijke sfeer en ouderwetse gezelligheid. Het Grand Café is ook geschikt voor een intiem, besloten feestje. Er is veel mogelijk en wij lichten het graag toe.

Ik wil met een groep komen

Restaurant Veluwe

Ook te combineren met een Veluwese activiteit

Wist je dat je je diner bij de Lierderhoeve heel goed kunt combineren met een leuke activiteit op de Veluwe? De activiteiten van onze partner Veluwsfeestje.nl zijn uitermate geschikt in combinatie met een etentje in ons restaurant. Zo kun je bijvoorbeeld gaan buggy rijden, een wijnproeverij doen of een huifkartocht over de Veluwe doen, om vervolgens heerlijk bij te komen in ons mooie restaurant. Ideaal voor een familiedag of een teamuitje.