Snel naar
Menu

Restaurant in Gelderland met vele mogelijkheden

Ben je op vakantie of een dagje uit op de Veluwe? Sluit de dag dan goed af met een culinair diner in ons restaurant in Gelderland. Uit eten in Gelderland doe je bij de Lierderhoeve. Ook voor een verkoelend drankje of een lekkere kop koffie ben je bij ons aan het juiste adres. In ons gezellige Grand Café no'49 heerst een heerlijke gemoedelijke sfeer en kan je heerlijk borrelen. Wij heten je van harte welkom!

Kom het vieren in ons restaurant in Gelderland!

Iets te vieren? De perfecte feestlocatie Gelderland vind je bij Restaurant de Lierderhoeve. Of dat het nu gaat om een familiefeest of bedrijfsfeest, ons restaurant in Gelderland biedt alles voor een geslaagd feest. Voor een overnachting, buffetten en activiteiten draaien we onze hand niet om en hebben we diverse arrangementen. Heb je andere wensen of vragen? Wij denken graag mee en lichten de mogelijkheden graag persoonlijk toe!

Wil je meer informatie of uw feest bespreken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvend contact

Restaurant Gelderland

Combineer je etentje met leuke activiteiten

Wist je dat je bij onze partner Veluwsfeestje.nl de leukste activiteiten op de Veluwe kunt ondernemen? Je kunt hier een heleboel groepsactiviteiten doen. Een greep uit het aanbod:

  • High Wine/Wijnproeverij
  • Segway rijden
  • Huifkartocht over de Veluwe
  • Buggy rijden
  • Romeinse soldaat voor een dag
  • Nog veel meer...

Dus wil je, voordat je lekker gaat eten bij ons restaurant in Gelderland, een spetterende dag beleven? Ga dan naar veluwsfeestje.nl en bekijk de mogelijkheden.