Snel naar
Menu

Sfeervol restaurant in Beekbergen

Voor de overheerlijkste gerechten en een gezellige sfeer ben je bij ons aan het juiste adres! Wij nodigen je van harte uit om de beste gerechten uit te proberen in ons restaurant in Beekbergen. Elke dag maakt ons personeel er weer een culinair feest van. Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt en wil je ook in ons restaurant in Beekbergen komen dineren? Reserveer dan een tafel.

Ons restaurant in Beekbergen middenin een prachtige omgeving...

Een diner bij ons is perfect te combineren met een heerlijke wandel- of fietstocht over de Veluwe. Nationaal Park de Hoge Veluwe is een prachtig natuurgebied en zeker de moeite waard om te ontdekken. Per fiets of wandelend, het kan allemaal.

En het wordt nog mooier! Bij Restaurant Lierderhoeve kan je namelijk betalen met de Lierderhoeve dinercheque en een giftcardDoe er je voordeel mee en geniet van een heerlijk diner tegen een voordelig tarief!

Reserveer een tafel

Restaurant Beekbergen

Ons restaurant nabij Apeldoorn

Wanneer u een Apeldoorns Restaurant zoekt is het maar een kleine stap naar het prachtige Beekbergen. Beekbergen is een voormalig gemeentedorp van Apeldoorn en ligt even ten zuiden van zijn "grote broer".Wanneer u denkt aan personeelsfeestjes, groepsuitjes, familiefeesten of trouwerijen is ons restaurant ideaal. Apeldoorn ligt om de hoek, dus qua mobiliteit geen beperkingen. U bent van harte uitgenodigd te genieten van de heerlijke gerechten en de bijzondere ambiance. 

Tip: Plan bij uw uitje eens een heerlijke wandeling in de prachtige natuur rondom het restaurant nabij Apeldoorn.

Restaurant Veluwe

Wat Restaurant De Lierderhoeve zo mooi maakt, is zijn prachtige ligging. Gelegen op de Veluwe is dit misschien wel de mooiste eetgelegenheid van Nederland. Of jou nou uit eten wilt of lekker een drankje wilt komen drinken, het kan er allemaal. En wist je dat Eeterij De Liederhoeve ook uitstekend geschikt is als feestlocatie? Met buffetten en barbecues heb je bij dit Restaurant in Beekbergen genoeg mogelijkheden om van elk groepsuitje een feest te maken. Kortom, heerlijk eten, drinken en genieten doe je bij dit Restaurant op de Veluwe!

 

Huifkartocht Veluwe

Natuurlijk kun je wandelend de Veluwe ontdekken. Maar het is toch veel leuker om een Huifkartocht over de Veluwe te doen. De tocht kan gedaan worden met 20 personen, dus het is ook nog eens een hele leuke groepsactiviteit. En je kan de huifkartocht heerlijk afsluiten met een lekkere barbecue of een buffet. Maar ook voor andere groepsactiviteiten kun je goed terecht bij Eeterij De Lierderhoeve. Kijk maar eens wat de mogelijkheden zijn.

Restaurant Gelderland

Heb je zin om een dagje Veluwe af te sluiten met een heerlijk diner? Kom naar Eeterij De Lierderhoeve, een prachtig restaurant in Gelderland met een mooie dinerkaart, maar ook de mogelijkheid om lekker te barbecuen of te buffetten. Begin de avond in Grand Café no'49 met een lekker drankje, en schuif vervolgens aan tafel om te genieten van de lekkerste gerechten. Wist je dat Eeterij De Lierderhoeve ook heel geschikt is voor feestjes en groepen? Kijk maar eens naar de mogelijkheden voor groepsactiviteiten. Zo kun je je dagje Veluwe heerlijk afsluiten in dit Restaurant in Beekbergen.

Overnachten

Heb je lekker gegeten in Eeterij De Lierderhoeve en heb je geen zin mee rom nog helemaal naar huis te moeten? Kom dan overnachten op Vakantiepark Het Lierderholt. Hier kun je kamperen, maar ook chalets huren. In de prachtige omgeving van de Veluwe wordt dit een overnachting om nooit te vergeten. Kijk snel naar de mogelijkheden voor een overnachting bij Restaurant Beekbergen.

Kom je eten?

Zin in een heerlijk diner, op de Veluwe? Kom dan eten bij Eeterij De Lierderhoeve. Met heerlijke gerechten, veel gezelligheid en vriendelijk personeel wordt het een avondje genieten! En je kan het eten ideaal combineren met een dagje op de Veluwe. Ga wandelen, of reserveer een Huifkartocht! Ook ideaal voor groepsactiviteiten en feesten. Bekijk nu de menukaart of reserveer direct een tafel!