Snel naar
Menu

Sfeervol restaurant in Beekbergen

Voor de overheerlijkste gerechten en een gezellige sfeer ben je bij ons aan het juiste adres! Wij nodigen je van harte uit om de beste gerechten uit te proberen in ons restaurant in Beekbergen. Elke dag maakt ons personeel er weer een culinair feest van. Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt en wil je ook in ons restaurant in Beekbergen komen dineren? Reserveer dan een tafel.

Ons restaurant in Beekbergen middenin een prachtige omgeving...

Een diner bij ons is perfect te combineren met een heerlijke wandel- of fietstocht over de Veluwe. Nationaal Park de Hoge Veluwe is een prachtig natuurgebied en zeker de moeite waard om te ontdekken. Per fiets of wandelend, het kan allemaal.

En het wordt nog mooier! Bij Restaurant Lierderhoeve kan je namelijk betalen met de Lierderhoeve dinercheque, een giftcard en bepaalde restaurantacties zoals de AH restaurantactie. Doe er je voordeel mee en geniet van een heerlijk diner tegen een voordelig tarief!

Reserveer een tafel

Restaurant Beekbergen

Ons restaurant nabij Apeldoorn

Wanneer u zoekt naar een restaurant in Apeldoorn is het maar een kleine stap naar het prachtige Beekbergen. Beekbergen is een voormalig gemeentedorp van Apeldoorn en ligt even ten zuiden van zijn "grote broer".Wanneer u denkt aan personeelsfeestjes, groepsuitjes, familiefeesten of trouwerijen is ons restaurant ideaal. Apeldoorn ligt om de hoek, dus qua mobiliteit geen beperkingen. U bent van harte uitgenodigd te genieten van de heerlijke gerechten en de bijzondere ambiance. 

Tip: Plan bij uw uitje eens een heerlijke wandeling in de prachtige natuur rondom het restaurant nabij Apeldoorn.