Snel naar
Menu

Kom je bij ons eten?

Genieten van een heerlijke lunch of diner op de Veluwe? Dan ben je bij De Lierderhoeve aan het juiste adres.

Verse producten

Veel gezelligheid, vriendelijke bediening en natuurlijk het belangrijkste; heerlijk eten. Onze chef-kok staat om culniaire gerechten met verse producten op tafel te toveren. Wij zorgen ervoor dat je een onvergetelijke avond ervaart. Bekijk onze menukaart en reserveer direct een tafel, wij ontvangen je graag!

De lekkerste gerechten

Heerlijk eten begint natuurlijk bij verse producten. Maar het is ook belangrijk dat je met die verse producten lekkere gerechten maakt. En lekkere gerechten, die hebben we bij Eeterij de Lierderhoeve. Je begint je diner met een heerlijke soep van de dag of een lekkere rundercarpaccio. Vervolgens kom je bij het hoofdgerecht. Hier heb je keuze uit vlees, vis, vegetarisch of meatstyling (een lekker stuk vlees, gestyled op jouw manier). Kies je voor de Spare-ribs, Entrecote, Zalm of voor de vegetarische Gnocchi? Ten slotte sluit je het diner af met een heerlijk dessert. 

Kom je eten

Bekijk de menukaart Reserveer een tafel

Een heerlijke wijn bij je diner

Kom je eten bij Eeterij De Lierderhoeve? Dan kun je tijdens je diner uit verschillende heerlijke wijnen kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke Marques de Castilla Airén, een heerlijke witte of rode wijn. Zo zijn er nog veel meer witte, rode en rosé wijnen. En heb je iets te vieren? Kies dan voor een mousserende wijn.

Kom je overnachten?

Liever wat langer genieten van de prachtige natuur op de Veluwe en het heerlijke eten van De Lierderhoeve? Boek dan een verblijf op Vakantiepark Het Lierderholt, bekijk hier meer informatie.

Vragen? Neem dan contact met ons op.