Snel naar
Menu

Restaurant vlakbij Apeldoorn

Bent u op vakantie of een dagje uit en op zoek naar een restaurant bij Apeldoorn? Restaurant de Lierderhoeve is een heerlijke plek om te dineren. U voelt zich bij aankomst direct thuis. De chefkok staat elke dag voor u klaar met de meest verse ingrediënten om er een culinair feest van te maken. Kunt u niet wachten en komt u liever vroeger? Dat is uiteraard geen probleem! Ook voor ons een lunch bij Apeldoorn bent u aan het goede adres. Wacht niet langer en reserveer direct uw tafel in ons restaurant vlakbij Apeldoorn... Wij kijken uit naar uw komst!

Een lunch, dineren met alleen een hoofdgerecht, een compleet drie-gangenmenu of gaat u voor het verrassingsmenu? Eén ding hebben ze allemaal gemeen. Het zijn allen verse producten uit de streek. Neem een kijkje op onze menukaart en het water loopt u direct in de mond!

Vier het in ons restaurant vlakbij Apeldoorn!

Heeft u iets te vieren? De Lierderhoeve is tevens een gezellige en ruime feestlocatie. Personeelsfeest, familiefeest, trouwfeest... Geen probleem, wij zorgen ervoor dat het een feestelijke dag wordt. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Restaurant Apeldoorn