Snel naar
Menu

Restaurant vlakbij Apeldoorn

Ben je op vakantie of een dagje uit en op zoek naar een restaurant bij Apeldoorn? Restaurant de Lierderhoeve is een heerlijke plek om te dineren. Je voelt je bij aankomst direct thuis. De chefkok staat elke dag voor je klaar met de meest verse ingrediënten om er een culinair feest van te maken. Kan je niet wachten en kom je lievver wat eerder op de dag? Dat is uiteraard geen probleem! Ook voor ons een lunch bij Apeldoorn ben je aan het goede adres. Wacht niet langer en reserveer direct een tafel in ons restaurant vlakbij Apeldoorn... Wij verwelkomen je graag!

Een lunch, dineren met alleen een hoofdgerecht, een compleet drie-gangenmenu of ga je voor het verrassingsmenu? Eén ding hebben ze allemaal gemeen. Het zijn allen verse producten uit de streek. Neem een kijkje op onze menukaart en het water loopt je direct in de mond!

Iets te vieren nabij Apeldoorn? Dan denk je Restaurant Apeldoorn

Iets te vieren? De Lierderhoeve is tevens een gezellige en ruime feestlocatie. Personeelsfeest, familiefeest, trouwfeest... Geen probleem, wij zorgen ervoor dat het een feestelijke dag wordt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een gezellige rit over de Veluwe? Meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Restaurant Apeldoorn

Leuk na een dagje Apeldoorn

Een diner in ons restaurant in Apeldoorn is heel leuk na een dagje shoppen in Apeldoorn. Als je lekker de hele dag de stad bent doorgeslenterd dan kun je wel ene lekker diner gebruiken. Nog een reden waarom ons Restaurant in Apeldoorn ideaal is na een dag in de stad.

Restaurant in Apeldoorn voor groepen!

Ons restaurant is uitermate geschikt voor een familiefeest, bruiloft, babyshower, bedrijfsfeest en nog veel meer. Met of zonder overnachting. Wanneer je komt met een (grote) groep, dan kan je genieten van één van onze buffetten of andere menu's. Daarnaast worden er ook leuke groepsactiviteiten georganiseerd met bijpassende actieve arrangementen. Wij denken graag met je mee en bespreken graag de mogelijkheden!

Wij komen met een groep!

Ook overnachten is mogelijk

Heb je na je diner geen zin om naar huis te gaan? Reserveer dan een plekje op Vakantiepark Het Lierderholt. Dit mooie vakantiepark op de Veluwe heeft verschillende mooie huuraccommodaties. Maar ook kamperen behoord tot de mogelijkheden. Huur bijvoorbeeld een mooi Chalet of een mooie Cottage. Wil je weten welke mogelijkheden er nog meer zijn op Vakantiepark Het Lierderholt? Klik dan even op de knop hieronder.

Meer info over Het Lierderholt