Snel naar
Menu

Restaurant vlakbij Apeldoorn

Ben je op vakantie of een dagje uit en op zoek naar een restaurant bij Apeldoorn? Restaurant de Lierderhoeve is een heerlijke plek om te dineren. Je voelt je bij aankomst direct thuis. De chefkok staat elke dag voor je klaar met de meest verse ingrediënten om er een culinair feest van te maken. Kan je niet wachten en kom je lievver wat eerder op de dag? Dat is uiteraard geen probleem! Ook voor ons een lunch bij Apeldoorn ben je aan het goede adres. Wacht niet langer en reserveer direct een tafel in ons restaurant vlakbij Apeldoorn... Wij verwelkomen je graag!

Een lunch, dineren met alleen een hoofdgerecht, een compleet drie-gangenmenu of ga je voor het verrassingsmenu? Eén ding hebben ze allemaal gemeen. Het zijn allen verse producten uit de streek. Neem een kijkje op onze menukaart en het water loopt je direct in de mond!

Iets te vieren nabij Apeldoorn? Dan denk je Restaurant Apeldoorn

Iets te vieren? De Lierderhoeve is tevens een gezellige en ruime feestlocatie. Personeelsfeest, familiefeest, trouwfeest... Geen probleem, wij zorgen ervoor dat het een feestelijke dag wordt. Meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Restaurant Apeldoorn