Snel naar
Menu

Ontdek ons Restaurant bij Hoenderloo

Ben je op zoek naar een lekker restaurant in Hoenderloo? Kom dan naar Eeterij De Lierderhoeve. Eeterij De Lierderhoeve ligt op 15 minuten rijden van het centrum van Hoenderloo. Je zit dus voor je het weet te genieten van een heerlijk diner op de Veluwe!

Het uitgebreide menu van ons restaurant in Hoenderloo

Ons restaurant heeft een zeer uitgebreid menu. Het menu bestaat uit verschillende heerlijke gerechten. je hebt de keuze uit vis, vlees en vegetarisch. Kortom, je kan precies kiezen wat jij lekker vind in ons restaurant bij Hoenderloo. 

De lekkerste voorgerechten

Een diner begint natuurlijk met een heerlijk voorgerecht. Bij Eeterij De Lierderhoeve snappen we dat je dan genoeg keuze wilt hebben. Daarom heb je bij ons de keuze uit 8 verschillende voorgerechten. Je hebt de keuze uit verschillende soepen, maar ook uit carpaccio, zalm en zelfs een heerlijk Lierderhoeve Plankje. Zo is er voor iedereen een heerlijk voorgerecht te vinden.

Tijd voor het hoofdgerecht

Ook bij het uitkiezen van een hoofdgerecht heb je bij De Lierderhoeve meer dan voldoende keuze uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Zoals het bij een restaurant op de Veluwe hoort heb je de mogelijkheid om het lekkerste wild te eten. Maar je kunt ook kiezen voor vleesgerechten met eigen "styling". Dat betekent dat je een heerlijk stuk vlees uitzoekt en daarbij zelf kiest hoe hij wordt bereid en wat styling u daarbij kiest. Zo kun je van de lekkerste vleesgerechten een nog beter gerecht maken (dat volledig bij jouw smaak aansluit).

Restaurant Hoenderloo

Genieten van het nagerecht

Een diner zonder nagerecht is eigenlijk geen diner. Bij Eeterij De Lierderhoeve bieden we daarom verschillende heerlijke nagerechten aan om jouw diner tot een spetterend einde te brengen. Kies je voor een Italiaanse Tiramisu of ga je voor een Tarte Tatin van peer? De keuze is aan jou!

Altijd een bijpassende wijn

Bij ons restaurant in Hoenderloo drink je altijd een bijpassende wijn. Op de wijnkaart staan verschillende heerlijke wijnen, speciaal voor jou geselecteerd. En elke wijn past weer heel goed bij een van onze gerechten. Je kunt je diner zo dus helemaal af maken! 

Leuk te combineren met een uitstapje

Dineren bij ons restaurant in Hoenderloo is uitstekend te combineren met een leuk uitstapje in de omgeving. Bijvoorbeeld een bezoek aan het Kröller-Möller Museum. Dit museum, midden op de Veluwe, staat vol met prachtige kunstwerken. Bijvoorbeeld ook van Vincent van Gogh. Wil je iets moois van de natuur zien? Ga dan naar Wildkijkscher Ringakker opd e Veluwe. Hier kun je de mooiste dieren zien die over de Veluwe ronddwalen. En je sluit je dag vervolgens af met een heerlijk diner bij Eeterij De Lierderhoeve.