Snel naar
Menu

Heerlijk eten in ons Veluwe restaurant

Ben je nog op zoek naar een heerlijk Veluwe restaurant, waar je kunt genieten van de lekkerste Veluwse specialiteiten? Dat restaurant heb je bij deze gevonden. Want De Lierderhoeve is een restaurant prachtig gelegen op de Veluwe, bij Beekbergen. Je kunt hier heerlijk zitten, eten en genieten. 

Op het menu bij Veluwe restaurant De Lierderhoeve

Het menu van Restaurant De Lierderhoeve staat boordevol heerlijke gerechten. Je kunt hier zowel dineren als lunchen, dus er is altijd een goede reden om het restaurant op te zoeken. Naast een lunchkaart en een dinerkaart is er ook nog een friterie aanwezig, voor al je frietwensen.

De dinerkaart

Als je komt dineren kun je een heerlijk 3-gangen diner uitzoeken van onze kaart. Allereerst de voorgerechten. Je heeft hier keuze uit verschillende heerlijke gerechten. Kies je voor een tapas plankje, of ga je liever voor de salade? Hier zijn  ook diverse vegetarische gerechten mogelijk. Voor het hoofdgerecht kun je kiezen uit verschillende heerlijke vleesgerechten. Maar ook zijn er visgerechten, zoals de gegrilde reuze Gamba's. Ook de vegetarische eter kan hier een heerlijke Mexicaanse gevulde paprika bestellen. Ten slotte sluit je je diner af met een heerlijk nagerecht. Beter nog: een smultastisch nagerecht! Je hebt hier de keuze uit verschillende (klassieke) nagerechten. Zo kies je bijvoorbeeld voor een Sorbet of een brownie. Maar ook zijn er dessertwijnen te bestellen. Zo kan er aan al je wensen worden voldaan in Veluwe restaurant De Lierderhoeve.

Bekijk dinerkaart

Veluwe restaurant

Dineren combineren met een uitstapje

Wil je de hele dag genieten van de schoonheid van de Veluwe? Reserveer dan een leuke activiteit op de Veluwe. Onze vrienden van veluwsfeestje.nl organiseren de leukste activiteiten voor jou. Segway rijden, een wijnproeverij, buggy rijden en een clinic schapendrijven zijn maar een aantal van deze leuke activiteiten. En een activiteit bij veluwsfeestje.nl combineer je gemakkelijk met een diner in Veluwe restaurant De Lierderhoeve. 

Reserveer nu bij Veluwe restaurant De Lierderhoeve

Combineer je bezoek met een overnachting

Bezoek je ons Veluwe restaurant en wil je nog net even iets langer genieten van de prachtige natuur en omgeving? Reserveer dan een mooie accommodatie op Vakantiepark Het Lierderholt. Hier kun je bijvoorbeeld een mooie hotelkamer huren, als je met zijn tweeën bent. Of reserveer een mooi chalet als je bijvoorbeeld met het hele gezin wilt overnachten. Het is allemaal mogelijk op Vakantiepark Het Lierderholt. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel de mogelijkheden.

Contact

Heb je nog vragen over ons restaurant, de gerechten of over je diner in combinatie met een overnachting? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ons telefonisch bereiken via (055) 506 14 58, via ons contactformulier of stuur een mailtje naar info@lierderhoeve.nl

De Lierderhoeve
Spoekweg 49
7361 TM Beekbergen