Snel naar
Menu

Heerlijk eten in ons Veluwe restaurant

Bent u nog op zoek naar een heerlijk Veluwe restaurant, waar u kunt genieten van de lekkerste Veluwse specialiteiten? Dat restaurant heeft u bij deze gevonden. Want De Lierderhoeve is een restaurant prachtig gelegen op de Veluwe, bij Beekbergen. U kunt hier heerlijk zitten, eten en genieten. 

Op het menu bij Veluwe restaurant De Lierderhoeve

Het menu van Restaurant De Lierderhoeve staat boordevol heerlijke gerechten. U kunt hier zowel dineren als lunchen, dus er is altijd een goede reden om het restaurant op te zoeken. Naast een lunchkaart en een dinerkaart is er ook nog een friterie aanwezig, voor al uw frietwensen.

De dinerkaart

Als u komt dineren kunt u een heerlijk 3-gangen diner uitzoeken van onze kaart. Allereerst de voorgerechten. U heeft hier keuze uit verschillende heerlijke gerechten. Kiest u voor een tapas plankje, of gaat u liever voor de salade? Hier zijn  ook diverse vegetarische gerechten mogelijk. Voor het hoofdgerecht kunt u kiezen uit verschillende heerlijke vleesgerechten. Maar ook zijn  er visgerechten, zoals de gegrilde reuze Gamba's. Ook de vegetarische eter kan hier een heerlijke Mexicaanse gevulde paprika bestellen. Ten slotte sluit u uw diner af met een heerlijk nagerecht. Beter nog: een smultastisch nagerecht! U heeft hier de keuze uit verschillende (klassieke) nagerechten. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een Sorbet of een brownie. Maar ook zijn er dessertwijnen te bestellen. Zo kan er aan al uw wensen worden voldaan in Veluwe restaurant De Lierderhoeve.

Veluwe restaurant

Dineren combineren met een uitstapje

Wilt u de hele dag genieten van de schoonheid van de Veluwe? Reserveer dan een leuke activiteit op de Veluwe. Onze vrienden van veluwsfeestje.nl organiseren de leukste activiteiten voor u. Segway rijden, een wijnproeverij, buggy rijden en een clinic schapendrijven zijn maar een aantal van deze leuke activiteiten. En een activiteit bij veluwsfeestej.nl combineert u gemakkelijk met een diner in Veluwe restaurant De Lierderhoeve. 

 

Reserveer nu bij Veluwe restaurant De Lierderhoeve