Snel naar
Menu

Restaurant op de Veluwe

Wilt u heerlijk dineren op de Veluwe? Dan is Eeterij de Lierderhoeve iets voor u! Met een prachtige menukaart kunt u optimaal genieten van eerlijke, verse producten die de chefkok bij het bereiden van het eten gebruikt.

De keuze is reuze

Bij Restaurant De Lierderhoeve op de Veluwe heeft u ruime keuze als het aankomt op gerechten. Vele smaken worden met elkaar gecombineerd, zodat u altijd een ideaal gerecht voorgeschoteld krijgt. Een kleine greep uit ons menu:

Voorgerecht

U kunt heerlijk genieten van verschillende gerechten, zoals een Winterplankje (een proeverij van wild voor 2 personen), een vegetarische pompoensoep of een heerlijke salade van bospaddestoelen. Met deze voorgerechten weet u meteen weer waar u zit: op de Veluwe! 

Hoofdgerecht

Restaurant op de Veluwe

Als u heerlijk genoten heeft van het voorgerecht, is het tijd voor het hoofdgerecht. Een restaurant op de Veluwe moet natuurlijk wild serveren. Daarom heeft u bij Eeterij De Lierderhoeve ruime keuze uit wildgerechten. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke Hertenbiefstuk. Of een stoofpotje van wild! Wilt u liever iets anders eten? geen probleem. U kunt ook kiezen uit visgerechten, vegetarische gerechten en overheerlijke spare-ribs. 

Nagerechten

Na het hoofdgerecht komt de afsluiter: het nagerecht. Ook nu zijn er weer allerlei mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een heerlijke Tiramisu, gepofte appel met kaneelboter, Créme Brûlée en nog veel meer lekkers. En geheel in stijl kunt u ook nog kiezen voor een lekkere dessertwijn, om uw nagerecht net dat beetje meer flair te geven.  Ook kunt u er voor kiezen om een lekker kopje koffie achteraf te nemen. 

Uitgebreide wijnkaart

Bij een heerlijk diner hoort natuurlijk een bijpassende wijn. Daarom werken we bij Eeterij De Lierderhoeve met een mooie wijnkaart die aansluit bij al uw eetwensen. U kunt de wijnen perfect afstemmen bij uw wensen.

Lunchkaart

wilt u lunchen bij dit restaurant op de Veluwe? Dat kan uitstekend. Kijk snel op onze lunchkaart of er iets lekkers voor u bijzit.

Met een groep naar het restaurant op de Veluwe

U kunt ook met een groep eten in het restaurant op de Veluwe. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke BBQ, of laat u verwennen met een buffet. In Eeterij De Lierderhoeve is het allemaal mogelijK!