Snel naar
Menu

Restaurant op de Veluwe

Wil je heerlijk dineren op de Veluwe? Dan is Eeterij de Lierderhoeve iets voor jou! Met een prachtige menukaart kun je optimaal genieten van eerlijke, verse producten die de chefkok bij het bereiden van het eten gebruikt.

De keuze is reuze

Bij Restaurant De Lierderhoeve heb je ruime keuze als het aankomt op gerechten. Vele smaken worden met elkaar gecombineerd, zodat je altijd een ideaal gerecht voorgeschoteld krijgt. Een kleine greep uit ons menu:

Voorgerecht

Je kunt heerlijk genieten van verschillende gerechten, zoals een Winterplankje (een proeverij van wild voor 2 personen), een vegetarische pompoensoep of een heerlijke salade van bospaddestoelen. Met deze voorgerechten weet je meteen weer waar je zit: op de Veluwe! 

Hoofdgerecht

Als je heerlijk genoten hebt van het voorgerecht, is het tijd voor het hoofdgerecht. Een eetplek op de Veluwe moet natuurlijk wild serveren. Daarom heb je bij Eeterij De Lierderhoeve ruime keuze uit wildgerechten. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke Hertenbiefstuk. Of een stoofpotje van wild! Wil je liever iets anders eten? geen probleem. Je kunt ook kiezen uit visgerechten, vegetarische gerechten en overheerlijke spare-ribs. 

Nagerechten

Na het hoofdgerecht komt de afsluiter: het nagerecht. Ook nu zijn er weer allerlei mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een heerlijke Tiramisu, gepofte appel met kaneelboter, Créme Brûlée en nog veel meer lekkers. En geheel in stijl kun je ook nog kiezen voor een lekkere dessertwijn, om je nagerecht net dat beetje meer flair te geven.  Ook kun je er voor kiezen om een lekker kopje koffie achteraf te nemen. 

Restaurant op de Veluwe

Uitgebreide wijnkaart

Bij een heerlijk diner hoort natuurlijk een bijpassende wijn. Daarom werken we bij Eeterij De Lierderhoeve met een mooie wijnkaart die aansluit bij al jouw eetwensen. Je kunt de wijnen perfect afstemmen bij je wensen.

Lunchkaart

Wil je lunchen bij dit restaurant op de Veluwe? Dat kan uitstekend. Kijk snel op onze lunchkaart of er iets lekkers voor je bijzit.

Met een groep naar het restaurant op de Veluwe

Je kunt ook met een groep eten in het restaurant op de Veluwe. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke BBQ, of laat je verwennen met een buffet. In Eeterij De Lierderhoeve is het allemaal mogelijK!

Leuke uitstapjes op de Veluwe

Wist je dat je je bezoek bij Eeterij De Lierderhoeve ook kan combineren met de allerleukste uitstapjes? Bijvoorbeeld een bezoek aan het Kröller-Müller museum op de Veluwe. Dit museum bevat de op één na grootste Van Gogh verzamelingen ter wereld.  Met ruim 80 schilderijen en bijna 200 tekeningen kun je hier de mooiste kunstwerken van deze kunstenaar bewonderen.

Leuke steden en dorpen

Ook kun je een bezoek aan onze Eeterij ook combineren met een bezoek aan een van de vele leuke steden en dorpen in de omgeving. Bijvoorbeeld Hoenderloo. Dit is een echt Veluws dorp, midden in de natuur. Hier kun je heerlijk wandelen en het dorp verkennen. Of ga naar Arnhem of Apeldoorn. Deze Veluwse steden zijn ideaal voor de shopper of degene die er van houdt een terrasje te pakken. En je sluit je dat heerlijk af in ons restaurant op de Veluwe!

Reserveer je plekje 

Heeft onze menukaart met uitgebreide gerecht je erg verrast en wil je graag verzekert zijn van een plekje in ons sfeervol restaurant? Dat kan! Je kunt ons telefonisch bereiken via (055) 506 14 58. Reserveren kan ook door een mail te sturen naar info@lierderhoeve.nl. Wij zien je graag verschijnen in ons mooi gelegen restaurant op de Veluwe.